پنج شنبه 15 آذر 1403، 5 December 2024


مشخصات آگهی
تعداد بازدید: 720

فروشگاه سیم و کابل

نمایندگی کابل کرمان کاویان سمنان مرکز خرید و فروش و پخش سیم و کابل مخابراتی تلفنی و آیفونی کابل کواکسیال آنتن کابل دوربین تک و ترکیبی کابل شیلد دار و زره دار کابل فشار قوی،فشار متوسط،فشار ضعیف

نام و نام خانوادگی:

مهندس اشرفی

موقعیت:

تهران

تاریخ ارسال:

16 فروردین 1401 ساعت 05:29

تاریخ انقضا:

31 فروردین 1404

تلفن تماس:

02133111399

موبایل:

09389389013

وب سایت:

https://bcstore.ir/

پست الکترونیکی:

info@bcstore.ir

ویدئو:

آدرس:

نمایندگی و دفتر مرکزی : تهران - خیابان لاله زار نو - پاساژ گل - بلدن کابل

متن آگهی

تولید و فروش سیم و کابل

تاریخچه سیم و کابل

نخستین کاربرد انرژی برق، تامین روشنایی بود که در دهه ۱۸۵۰ عملی شد. به طوری که اماکن عمومی، ایستگاههای قطار و فانوسهای دریایی نزدیک ساحل، از روشنایی الکتریکی برخوردار شدند. در این دوران ولتاژ الکتریکی پایین بود و الکتریسیته به وسیله سیمهای معمولی منتقل می‌شد.
با اختراع و تکمیل ژنراتور و بهره گیری از انرژی آب و سوختهای فسیلی در ماشینهای بخار، زمینه بهره‌گیری از انرژی الکتریکی افزایش یافت و همزمان با پیشرفتهایی که در زمینه استفاده از برق متناوب a.c. و تبدیل ولتاژهای کم به ولتاژهای زیاد به دست آمد برنامه انتقال الکتریسیته به نقاط دورتر در دستور کار قرار گرفت و شبکه‌های الکتریکی ایجاد و رو به گسترش گذاشت، در همین روند بود که استفاده از کابل نیز آغاز شد.

 

تاریخچه ساخت کابل در جهان


در سال ۱۸۷۶ اندیشه تولید کابل با روکش لاستیکی به مرحله اجرا درآمد. در این مرحله چند رشته سیم مسی را به هم تابیده و با نوعی کائوچوی طبیعی به نام « گوتاپرچا » (Guttapercha ) روکش می‌کردند. در سالهای نخست دهه ۱۸۸۰ کابلهای ساخته شد که با مواد نفوذناپذیر در برابر آب عایق و روکش شدند. از آن پس استفاده از مواد دیگر متداول گردید . بدین ترتیب می‌توان ادعا کرد که صنعت کابلسازی، نزدیک به ۱۲۵ سال پیشینه دارد.
 

در آن زمان، فرآیند ساخت کابل بدین شکل بود که ابتدا یک ماده عایق با خاستگاه گیاهی را به دور رسانا پیچیده آن را در دمای ۱۳۰-۱۴۰ درجه سانتیگراد خشک و سپس آن را با مواد روغنی؛ رزین یا موم اشباع می‌کردند و سرانجام با سرب روکش می‌نمودند. اما در سال ۱۸۸۷ شیمیدانها از راه سنتز مواد عایقی جدید موفق به تهیه ماده‌ای به نام « باکلیت» شدند که ارزانتر از لاستیک بود.
در همین دوران شبکه‌های با ولتاژ بالاتر نیز جای خود را باز کرده بودند به طوری که در سال ۱۸۹۸، نخستین کابل ۱۰ کیلوولت سه رشته‌ای، برای یک شبکه برق متناوب سه فاز ساخته شد. همراه با روند تکمیلی ساخت کابل که پیوسته ادامه داشت، در سال ۱۹۳۵، یک کارشناس سوئیسی به نام بورل (Borel ) با قراردادن دو الکترود در داخل روغن و با گذاشتن لایه‌های مختلفی از کاغذهای عایق در میان دو الکترود ولتاژ شکست این مواد را اندازه‌گیری کرد و نشان داد که با بهبود شرایط ساخت کیفیت عایقهای کاغذی بالا می‌رود و می‌توان آنها را در ولتاژهای بالاتر به کار گرفت. با این پیشرفت ساخت کابلهای با ولتاژ بالاتر روز به روز گسترش یافت و با بهره گیری از مواد دیگری مانند EPR , PVC , PE و دامنه فعالیت در صنعت کابلسازی فراگستر شد و سرمایه‌گذاریهای کلانی را جذب کرد.

فروشگاه سیم و کابل
 

سیم و کابل استاندارد

چرا سیم های تقلبی باعث آتش سوزی می شوند؟
 

گران شدن مس سبب شده در تولید سیم و کابل، از سطح مقطع مس به تدریج کاسته شود و استفاده از سایر فلزات در سیم و کابل معمول شود. در حال حاضر کابل‌های افشان با هادی آلومینیومی در کشور تولید می‌شود که به آن CCA می‌گویند. یا حتی سیم‌هایی تولید می‌شود که داخل آن آهن به کار رفته و فقط لایه‌ی نازکی از مس روی سیم را می‌پوشاند. این سیم‌ها به CCS شهرت دارند.
مقاطع مشخصی از مس، شدت (آمپر) معینی از برق را عبور می‌دهد، از اینرو استفاده از فلزاتی به جز مس در سیم، شدت عبور جریان را کاهش داده و کابل داغ می‌شود. در نتیجه زمینه‌ی اتصالی و بروز آتش‌سوزی فراهم می‌شود.
 

بحران ، خريد سيم و كابل ارزان

 
با خريد سيم و كابل ارزان متاسفانه احتمال بروز حوادث و آسیب های فراوان جانی و مالی در طول دوران بهره برداري از سيم وكابل ارزان افزایش می یابد

در صورتی که اگر مصرف کنندگان گرامی فقط در خريد خود كمي دقت مي كردند و صرفا” قیمت پایین ملاک انتخاب قرار نمیگرفت و به مواردی همچون کیفیت مواد اولیه به کار رفته در تولید سیم و کابل ، وجود استانداردهای لازم ، شناخت کافی از تولید کننده سیم وکابل و …. مد نظر قرار می گرفت قطعا” مصرف کننده سیم وکابل  دچار چنين مشكلات خانمان سوزي نمي گردید.

فروشگاه سیم و کابل
 

طبقه بندی کابل بر اساس سطح ولتاژ


ولتاژ طراحی شده برای کابل را به شکل U0/U تعریف می کنند که در آن U0 معرف ولتاژ بین هادی و زمین است و U بیانگر ولتاژ بین هادی ها می باشد. به طورکلی سه طبقه متفاوت بر اساس سطح ولتاژ تعریف می شود.


1-1. کابل های فشار ضعیف (Low Voltage Cables) که با علامت اختصاری LV مشخص می شوند شامل کابل های قدرت فشار ضعیف و کنترل و ابزار دقیق می شود و دارای سطوح ولتاژ 300/300 , 300/500 , 450/750 و 600/1000 ولت می باشد.
 

1-2. کابل های فشار متوسط (Medium Voltage Cables) با علامت اختصاری MV و نقطه کار بین یک تا 33 کیلوولت.
 

1-3. کابل های فشار قوی (high voltage cables) با علامت اختصاری HV و نقطه کار 63 تا 230 کیلوولت.
 

1-4. کابل های فوق فشار قوی (Extra High Voltage) با علامت اختصاری EHV و ولتاژ 400 کیلوولت به بالا.
 

هادی ها در سیم و کابل : 

هادی ها جریان الکتریکی را از نقطه ای به نقطه دیگر در یک مدار الکتریکی برقرار می سازند . امروزه از فلزات گوناگونی همچون مس ، نقره ، آلومینیوم ، سرب و فولاد به اشکال گوناگون در ساختمان کابل ها استفاده می گردد ، لیکن بررسی ویژگی های این فلزات و توجه به قیمت آنها موید این واقعیت است که مس و آلومینیوم در این بین بهترین رسانا هستند .
هرچند نقره دربین هادی ها دارای بهترین هدایت الکتریکی است ، معهذا کاربرد آن بعلت گران بودن قیمتش فقط برای مواردی بسیار ویژه محدود می گردد . همچنین تجربیاتی نیز درباره سدیم وجود دارد اما همانگونه که بیان شد دو فلز مس و آلومینیوم از نقطه نظر فنی و اقتصادی بهترین فلزات هادی جریان الکتریکی بشمار می روند . 
 

منظور از تعداد رشته سیم های کابل چيست؟

کابل دو رشته: اگر مصرف‌کننده‌جریان الکتریکی تک فاز باشد و ارت نیز نداشته باشیم از کابل دو رشته استفاده می‌کنیم.

- کابل سه رشته: اگر مصرف‌کننده جریان الکتریکی تک فاز باشد و ارت نیز داشته باشیم از کابل سه رشته استفاده می‌کنیم.

- کابل چهار رشته: اگر مصرف‌کننده جریان الکتریکی سه فاز باشد و ارت نیز نداشته باشیم از کابل چهار رشته استفاده می‌کنیم.

- کابل پنج رشته: اگر مصرف‌کننده جریان الکتریکی سه فاز باشد و ارت و نول داشته باشیم از کابل پنج رشته استفاده می‌کنیم.
 
 
رنگ بندی رشته سیم ها 
مشکی،قرمز و زرد به عنوان فاز ، آبی به عنوان نول و رشته زرد وسبز به عنوان سیم ارت استفاده می شود.
 

روش شناسایی سیم و کابل مرغوب

۱-سطح بیرونی سیم و کابل باید صاف و فاقد هرگونه فرورفتگی و برجستگی باشد (موج دار بودن سطح سیم وکابل‌های غیرقابل انعطاف ایراد محسوب نمی‌شود).
 

۲-قطر زیاد عایق یا غلاف سیم وکابل دلیلی مبنی بر مرغوب بودن آن محصول نیست متأسفانه برخی از تولیدکنندگان با کاستن از وزن مس لازم در سیم و کابل (با کاستن تعداد رشته‌های مس و یا قطر رشته‌های مس) و افزودن به قطر عایق یا غلاف سبب می‌شوند وزن محصول مناسب به نظر برسد اما این محصول قابلیت استفاده برای مورد طراحی شده را نخواهد داشت و در صورت استفاده سبب بروز آتش‌سوزی و یا مشکلات دیگر می‌شود.
 

۳-هنگامی که سیم را از مقطع برش می‌زنیم (توسط سیم چین یا تیزبر) باید هادی (مس) در مرکز عایق قرار گرفته باشد که اصطلاحاً به آن سنتر بودن هادی گفته می‌شود.
 

۴-هنگامی که کابل را از مقطع برش می‌زنیم باید غلاف به گونه‌ای سیم‌ها را در برگرفته باشد که ضخامت غلاف در اطراف سیم‌ها مساوی باشدکه اصطلاحاً به آن سنتر بودن سیم‌ها گفته می‌شود.
 

۵-عایق سیم هنگام جداسازی از هادی (مس) باید به آسانی و به صورت کشسان  جدا گردد.
 

۶-در مورد کابل‌ها باید دقت نمود که جداسازی سیم‌ها از هم و از غلاف کاملاً آسان انجام پذیرد.
 

۷-در رابطه با سیم و کابل های مسی (که مورد بحث این نوشته می‌باشد) هادی مس باید شرایط زیر را داشته باشد:
الف-از مس خالص نرم شده (آنیل شده) تهیه شده باشد.
ب-سطحی کاملاً شفاف و براق داشته باشد.
ج-اکسید نشده باشد (رشته‌های مس سیاه نباشند).
د-قابل انعطاف باشد (با خم و راست شدن سیم، رشته‌های هادی نشکند).
ه-به اندازه کافی و طبق جداول استاندارد برای هر مقطع سیم، مس مصرف شده باشد (کم بودن میزان مس سبب می‌شود مقاومت هادی به نسبت استاندارد آن مقطع زیاد باشد و استفاده مازاد آن سبب هدر رفتن فلز گران‌بهای مس می‌شود و در نتیجه قیمت تمام شده سیم یا کابل افزایش می‌یابد).
 

افزایش بی‌سابقه قیمت مس، بسیاری از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان سیم و کابل را به فکر جایگزینی آلومینیوم به جای مس انداخته است. این جایگزینی در سیستم‌های انتقال و توزیع نیروی برق انتخاب مناسبی است ولی در مصارف عمومی و سیم کشی‌های داخلی، بویژه در هادی‌های افشان و مقاطع کوچک دارای اشکالات فنی است.
 

روش شناخت سیم آلومینیومی

یه رشته رو جدا کنید و بکشید نباید به سادگی کنده شود ، اگه شد آلمینیومه
۲ با چیزی مثل کارد روی سیم قسمت هادی مثل حالت تراشیدن ، بکشید اگه قرمزی نشون داد مسه ، اگه سفید شد آلمینیوم
۳ یه رشته رو جدا کنید و با فنک آتش بزنید و سیاهی و پاک کنید اگه دوباره به رنگ قرمز برگشت مسه ، اگه سفید و به حالت پودری رفت ، آلمینیومه
با نوک انبردست هم میشه قسمت سیم و بگیرید و به حالت موافق سیم ، کمی با فشار بتابونید. آلمینیوم باشه سریع رنگ عوض میکنه
 

مشخصات یک شرکت سیم و کابل باکیفیت

هیچ چیز بدتر از این نمی‌شود که سیم و کابلی برای سیم کشی پروژه صعنتی یا خانگی‌تان استفاده کنید که از مرغوبیت خوبی برخودار نیست. این نه تنها به معنی صرف هزینه هنگفت برای تعمیر است بلکه شهرت و اعتبار کاری‌تان را هم زیر سوال می‌برد. با این حال انتخاب سیم و کابل مناسب چندان هم راحت نیست. به همین منظور ما در این طلب چند ویژگی را معرفی خواهیم کرد که باید در انتخاب سیم و کابل به آن‌ها دقت کنید.
 

توانمندی‌های شرکت سازنده سیم و کابل
در ابتدا باید به دنبال سه ویژگی مهم در شرکت سازنده سیم و کابل باشید که عبارتند از:
یک شرکت سازنده سیم و کابل معتبر انواع مختلفی از محصولات را عرضه می‌کند و در صورت وجود محصولات سفارشی خاص مشتری‌ها را می‌پذیرد.دومین ویژگی که باید در شرکت سازنده‌ی سیم و کابل به دنبال آن باشید ظرفیت تولید محصولات آن شرکت است. شرکت سازنده باید بتواند سفارش محصولات در مقیاس بزرگ و کوچک را تولید کنید.آخرین ویژگی که شرکت سازنده باید داشته باشد پیشتیبانی و خدمات مهندسی پس از فروش محصولات است. پشتیبانی و خدمات پس از فروش نشانه‌ی اعتبار شرکت است و ارائه‌ی این خدامات یک شرط ضروری برای انتخاب شرکت سازنده‌ی سیم و کابل می‌باشد.
 

قیمت
بعد از توانمندی‌های شرکت، دومین ویژگی که باید هنگام انتخاب برند سیم و کابل به آن دقت کنید قیمت محصولات است. هر گرانی بی علت نیست، اما باید با صرف زمان و در نظر گرفتن بودجه بهترین گزینه را انتخاب کنید.
 

کیفیت
اگر کیفیت سیم و کابل پایین باشد قیمت آن چندان مهم نیست. بنابراین از خرید محصولات کم کیفیت چراکه ممکن است خسارات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد. به اطلاعاتی که روی سیم و کابل درج می‌شود دقت کنید. این اطلاعات شامل استانداردهای صنعتی و اجرایی است که شرکت سازنده از آن‌ها پیروی می‌کند.
 

به‌عنوان نکته‌ آخر به دنبال برندی باشید که طیف زیادی از ابزار و تجهیزات سیم و کابل را تولید می‌کند. بدین ترتیب می‌توانید تمام محصولات مورد نیاز خود را به صورت یک‌جا و از یک شرکت تهیه کنید.

فروشگاه سیم و کابل

انواع کابل برق از نظر ولتاژ

انواع كابل برق را می توان بر پایه فراسنجهای گوناگون طبقه بندی نمود که یکی از مهمترین آنها دسته بندی از نظر ولتاژ نامی است.
ولتاژ نه تنها در کابل برق، بلکه در کل سیستم و صنعت برق یکی از چند پارامتر یا فراسنج مهم و تاثیر گذار از نظر طراحی، بهره برداری، پایش و کنترل سیستم به شمار می رود. همان گونه که برای شبکه های گوناگون برق رده ولتاژ اسمی تعریف می شود؛ انواع کابل برق نیز برای کار دائم در چنین شبکه هایی با ولتاژ نامی و بایسته تولید می گردند.
برابر با استاندارد IEC سطوح ولتاژی عبارتند از:
 

فشار ضعیف LV: ولتاژهای مساوی و کمتر از 1 کیلوولت (1000 ولت)
فشار متوسط MV: ولتاژ بیش از 1 کیلوولت و کمتر یا مساوی 35 کیلوولت
فشار قوی HV: اختلاف پتانسیل بیش از 35 کیلوولت و کمتر یا مساوی 230 کیلوولت
فوق فشار قوی EHV: ولتاژ افزون بر 230 کیلوولت و کمتر یا مساوی 800 کیلوولت
فرا فشار قوی UHV: ولتاژهای 1050 یا 1200 کیلوولت [و بالاتر]
 

همین استاندارد برای دسته بندی انواع کابل برق از دیدگاه ولتاژ نامی به کار گرفته می شود. در کشور ما تا کنون از ولتاژ فشار ضعیف و متوسط در شبکه توزیع نیرو و ولتاژ فشار قوی و فوق فشار قوی در شبکه های فوق توزیع و انتقال برق استفاده و متناسب با آن انواع کابل برق یا هادی به کار گرفته شده اند. بیان این نکته هم خالی از لطف نیست که از عبارات فشار ضعیف و فشار قوی (LV و HV) در برخی تجهیزات مانند ترانسفورمرها جهت تمایز ولتاژ طرف اولیه و ثانویه استفاده می شود که با اعداد بیان شده در بالا متفاوت بوده اما در جای خود قابل استفاده هستند.
 

نام گذاری سیم ها:

برای نام گذاری سیم ها ها و کابل ها به مولفه هایی همچون نوع عایق ,جنس هادی,شکل هادی و … حروفی را نسبت داده اند که از کنار هم قرار گرفتن این حروف دقیقا می توان به نوع سیم و کابل و مورد مصرف آن پی برد.

این حروف عباتند از:
 

N:نشان دهنده سیم مسی نرم شده یا به عبارتی سیمی که طبق استاندارد VDE آلمان ساخته شده است.

Y : عایق  P.V.C دور  هر رشته است.

S و Z :علامت سیم های مخصوص 

F: علامت سیم های نرم

A :برای سیم کشی داخل لوله ها

M به مفهوم سیم های مقاوم در مقابل رطوبت است.

در زیر چند نمونه از سیم های پر کاربرد آورده شده است.

 

موارد مصرف                                                   حروف مشخصه

سیم تک لا با روکش پلاستیک برای سیم کشی ساختمان          NYA     

سیم افشان با روکش پلاستیک برای سیم کشی ساختمان         NYAF

سیم مخصوص با روکش پلاستیک برای سیم کشی ساختمان     NSYA

سیم مقاوم در مقابل رطوبت                                          NYM

سیم با روکش پلاستیک مخصوص برای روشنایی و لوازم خانگی  NYZ

سیم برای مصرف لوستر و چراغ ها                                  NYFA


فروشگاه سیم و کابل بلدن کابل تهران 

تامين آسان و مطمئن انواع كابل برق برای پروژه های عمرانی، صنعتی، معدنی و كشاورزی
عرضه مستقیم انواع سیم و کابل استاندارد صنایع برق و مخابرات ، کابلهای کواکسیال ، کابل آنتن صادراتی ، RG59ترکیبی و انواع کابل شبکه
فروش انواع سیم و کابل صنعتی و ساختمانی
فروش انواع کابل کواکسیال
فروش انواع کابل مخابراتی 
فروش انواع کابل آلومینیوم 
 

فروش مستقیم با قیمت مناسب محصولات سیم و کابل  :
انواع سیم و کابل افشان و هالوژن فری ضد آتش و مخابراتی و آنتن   
انواع کابلهای قدرت با هادی مس و آلومینیوم و عایق XLPE و PVC
انواع کابلهای کنترل شیلددار و آرموردار
انواع کابلهای خودنگهدار kv 1 – 6/0 
انواع هادی های هوایی CU، AAAC، AAC، ACSR/AW و ACSR
انواع هادی های هوایی روکش‌دار kv 1 – 6/0 و kv 20 – 12
 

پخش سیم و کابل شرکت بلدن کابل
افشان-خشک-آلمینیوم-آنتن-زوجی-اعلام حریق 
کابل های تخصصی و سازمانی 
پایین تر از قیمت نمایندگان 
قیمت فوق العاده همکاری-درصد تخفیف رقابتی

جهت اطلاع از قیمتها و‌ درصد تخفیف از طریق تماس و واتساپ 09389389013 با ما در تماس باشید
 

تولید برتر ، گارانتی معتبر ، همکاری مستمر ، هدف ما تامین نیازهای شماست


این مطلب را به اشتراک بگذارید:
تبلیغات
اخبار و خواندنی ها
شرکت سیم و کابل بلدن کابل فروشگاه انواع سیم و کابل برق و مخابراتی و کابل های آلومینیومی دارنده‌ نشان استاندارد ملی و تأییدیه توانیر محصولات انواع سیم و کابل استاندارد صنعتی و ساختمانی عرضه انواع کابل های جوش و اتصال متحرک فروش انواع کابل زوجی(آیفونی، مخابراتی)و کابل های کواکسیال (آنتن) پخش انواع کابل های قدرت مسی و آلومینیومی توزیع انواع کابل های شیلددار و کنترل فرمان تولید انواع کابل های تخصصی و سفارشی